Hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding of training?

Wij geven je opleidingsadvies

Heb je advies nodig over het opleidingsbeleid van jouw organisatie? Wij helpen je graag!

De ontwikkelingen in de kinderopvang en zorg gaan snel. Dat vraagt van jouw organisatie om flexibel mee te bewegen met deze ontwikkelingen.

Denk alleen al eens aan de impact van de invoering van de Wet Innovatie en kwaliteit Kinderopvang. Wat betekenen dergelijke ontwikkelingen voor het opleidingsniveau van je medewerkers? Wat heb je als organisatie nodig en hoe pas je je (HR-) beleid daarop aan? WerkendLeren geeft graag op strategisch en tactisch niveau advies over de inrichting van het opleidingsplan.

Ontwikkeling opleidingsbeleid

Samen met jouw organisatie nemen we de processen onder de loep en kijken we wat je nodig hebt om te voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Dit resulteert in een strategisch opleidingsplan, waarin we vastleggen hoe de organisatie in de nabije toekomst over voldoende kwalitatief personeel beschikt. Het organisatiebeleid, de doelstellingen en de strategie van de organisatie vormen daarvoor het uitgangspunt. Vervolgens onderzoeken we welk opleidingsaanbod daarbij past om de doelstellingen te behalen. Deze koppelen we aan de gewenste functieprofielen en het gemiddelde opleidingsniveau onder de huidige medewerkers. Kortom, een praktisch plan, waarin een route wordt uitgestippeld van huidige situatie naar gewenste situatie.

Subsidiemogelijkheden

Voor het optimaliseren van het opleidingsniveau van medewerkers zijn diverse subsidies beschikbaar. In het opleidingsplan kunnen wij deze mogelijkheden meenemen in een totaalbegroting. We weten aan welke eisen voldaan moet worden om aanspraak te kunnen maken. Als organisatie of op individuele basis. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze nieuwste opleidingen? Meld je dan nu aan!