Talentpool Kinderopvang

WerkendLeren heeft de ambitie om in 2019 minimaal 1.000 leerwerkbanen te realiseren in de kinderopvang

Zoek je vakkundige Pedagogisch Medewerkers?

Werving, selectie en opleiden in de kinderopvang.

De Wet IKK staat voor kwaliteit in de kinderopvang. Dat vraagt veel van jou als werkgever en is een uitdaging voor medewerkers die steeds meer kennis, kunde en vaardigheden moeten hebben voor hun rol als professional. WerkendLeren wil via werving & selectie en maatwerk scholing zorgen dat jij je als ondernemer kunt richten op jouw kerntaak, het leveren van kwalitatief goede kinderopvang. 

WerkendLeren levert gekwalificeerd personeel waarmee je voldoet aan de kwaliteitseisen uit de Wet IKK en klaar bent voor de toekomst. Zowel nieuwe medewerkers, die we opleiden volgens de laatste kwaliteitscriteria, als bestaande medewerkers waarvoor we samen met jou een maatwerk ontwikkelplan samenstellen.

Werving & Selectie

WerkendLeren zoekt voor jou talentvolle en leergierige medewerkers. Je kunt jouw vacature aanmelden en wij gaan aan de slag met zorgvuldige werving en selectie. Voor de algemene talentpool, waaruit jij kunt putten voor kandidaten uit jouw regio. Ook kunnen we speciaal met jouw naam en logo werven voor jouw eigen organisatie/specifieke locatie.

Opleidingstraject Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4

WerkendLeren ontwikkelt en organiseert in samenwerking met regionale onderwijsinstanties de praktijkgerichte maatwerk opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. De opleidingsduur is 24 maanden en bestaat uit 1 dag les per 2 weken, training on the job en beroepspraktijkvorming met opdrachten tijdens het werk. In de opleiding kunnen zowel nieuwe medewerkers als reeds in dienst zijnde medewerkers geplaatst worden. Enkele thema’s in de opleiding:

Planning en organisatie

  • Ontwikkelingspsychologie
  • Beleid en kwaliteit in de kinderopvang
  • VVE Basis
  • Taalniveau 3F
  • Werken met baby's.

Locatie

De opleiding vindt plaats bij onze trainingslocatie in Houten.

Kosten

WerkendLeren maakt bij de bekostiging gebruik van de stimuleringsmaatregelen van de overheid en ondersteunt jouw organisatie bij de administratief/organisatorische afhandeling. Dit maakt deze dienstverlening kostentechnisch zeer interessant. Wij rekenen graag voor wat dit precies voor jouw organisatie betekent.

Onze talenten!

De doelgroep waarop wij ons richten bij werving en selectie is gemotiveerd talent met een diploma op minimaal MBO 3 niveau of HAVO die zeer gemotiveerd zijn om in de kinderopvang aan de slag te gaan. Kandidaten die zichzelf kennen, stevig in hun schoenen staan en een aanwinst zijn voor de kinderopvangbranche.

Onze pool beschikt nu al over meer dan 280 kandidaten die in de randstad aan de slag willen!


Wil je meer informatie neem dan contact met ons op of kijk op onze talentenpagina.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze nieuwste opleidingen? Meld je dan nu aan!